Menu

Poppelvej 83
5230 Odense M

Fordele ved medlemsskab

SWEDBANK

Swedbank Card Services er en ny stor aktør på det danske kortmarked og kan, som Nordens største indløser af VISA- og Mastercard, tilbyde din forretning indløsning af VISA- og Mastercard på særdeles attraktive vilkår. Du har dine penge inden for 2 dage og uden årsgebyr.

FPR Forsikringsmægler

Forsikringsmæglervirksomheden har et rigtig godt kendskab til vores organisation og branche. De rådgiver vore medlemmer om forsikringsforhold og har udelukkende fokus på at skabe de bedste forsikringsaftaler for vores medlemmer.

ANTALIS

Antalis leverer alt, du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har de helt sikkert det, du søger.

ProLøn

ProLøn har gennem mere end 30 år hjulpet danske virksomheder med at effektivisere deres lønadministration. ProLøn er et lønservicebureau for små og mellemstore virksomheder, og mere end 10.000 virksomheder benytter ProLøn. Her er det nemt og trygt at få lavet sin lønadministration til små penge.

Fødevaremagasinet

Ostehandlerforeningen for Danmark er medudgiver af Fødevaremagasinet, som udkommer 11 gange om året, sendt direkte med posten til din butik. Her sætter vi fokus på aktuelle temaer i branchen, og du kan læse relevante nyheder og få gode råd til, hvordan du kan optimere din virksomhed.

Statoil

Statoil leverer mere end en femtedel af Danmarks samlede forbrug af benzin, diesel og olie og driver ca. 380 stationer i Danmark. Vore medlemmer opnår også her virkelige gode rabatter på brændstof og bilvask.

Regnskab og bogføring

Danske Slagtermestre har en afdeling for regnskab og bogføring, hvor også flere ostehandlere får lavet deres regnskab. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller møde.

Norsk Elkraft

Ostehandlerforeningen for Danmarks medlemmer får adgang til fordele og priser, som normalt er forbeholdt meget store forbrugere.

Egenkontrol program

Vi har vores egen branchekode. Herfra tilpasser vi dit helt egenkontrolprogram. Det er hurtigt og nemt, og du har din egen organisation bag dig. Din egenkontrol er en del af dit kontigent.

Q8

Q8´s kerneforretning er salg og distribution af benzin og olieprodukter, der leveres direkte til kunderne eller via et landsdækkende netværk af tankstationer og dieselanlæg.Q8 har 240 tankstationer. Ostehandlerforeningen for Danmarksmedlemmer opnår store rabatter på brændstof og bilvask.

Dansk Kassesystem

Landsdækkende salg og services inden for kasseapparater og dankort-terminaler. De forhandler også kasseboner og bonruller og andet godt; de har altid de skarpeste priser bl.a. på Casio kasseapparater. 

DK On-line

Uanset om du ønsker at købe eller leje en dankortterminal eller et kasseapparat, har du masser af muligheder hos DK On-line. De tilbyder en lang række forskellige betalingsløsninger, så du kan finde præcis det, du har brug for til din forretning. Du kan også finde en vægt med kassesystem og labels og bonprinter samt dankortterminal, som kan tale med dit lager- og bogføringssystem. Garanti: Hvis du kan finde tilsvarende modeller til en lavere pris, giver de omg. 10 % rabat.

Ostemesteren

Ostehandlerforeningen for Danmark har et tæt og godt samarbejde med Ostemesteren. Her får du mulighed for at købe gode danske og udenlandske oste og specialiteter. Ostemesteren har også et stort udvalg i papir, poser og anden emballage. Endvidere har de (eller kan skaffe) alt i tilbehør, bl.a. marmelade, oliven, kiks, sennep, pølser, honning, te og kaffe mm.

Tæt på dig

Ostehandlerforeningen for Danmark har konsulenter over hele landet, der kommer til dig, når du har behov for det. Book et møde og få et overblik over, hvad vi kan gøre for din forretning. Din konsulent kan være en rigtig god sparringspartner for dig og din forretning.