Skær igennem og bliv medlem af OfD

005 1

IN- OG OUTDOOR markedsføring

Gennem samarbejde bliver vi bedre. OfD er et fællesskab, som giver sammenhold og fremdrift i en branche i konstant udvikling. Ostehandlere som er medlem af OfD, er automatisk med i den fælles markedsføring i form af gadeplakater, brochurer, postkort, prisskilte, annoncer, bannere, hjemmesider m.m. Det gør butikkerne endnu mere synlige for kunderne både i og udenfor butikken, lokalt og på landsplan.


Konsulent:

OFD har tilknyttet en konsulent, der kan hjælpe med egenkontrol, markedsføring, skilteprogram, intranettet og kommer rundt og besøger jer.


indkøbsforening:

Ostemesteren A/S (OM) blev stiftet i 1986 som indkøbsforening for ostehandlere.
OM indkøber oste fra ind- og udland og videresælger til ostehandlere til konkurrencedygtige priser.


Fødevareafdeling:

OFD har udarbejdet en branchekode til egenkontrol i ostebutikker.
Lars Poulsen, Annette Højgaard, Christina Christensen og Helle Fribo er ansat i Fødevareafdelingen og kan hjælpe med eventuelle problemstillinger.


Fødevaremagasinet:

Medlemmer af OFD modtager Fødevaremagasinet.


Arbejdsmiljø:

OFD har i samarbejde med Alectia, lavet arbejdsmiljømappen til APV´en, hvor alle problemstillinger som kan klares telefonisk, er med i OFD medlemskabet.


OFD+

Med et abonnement på OFD+ får du besøg af Steen Madsen eller Anne Mette Fruerlund, og du får hjælp og vejledning til at løse de mange spørgsmål og opgaver, der følger med at have personale ansat i virksomheden.
På mødet gennemgår vi blandt andet virksomhedens ansættelsesaftaler og evt. arbejdsmiljømappe samt udfører opgaver efter virksomhedens behov og ønsker inden for det ansættelsesretlige område. Desuden indebærer OFD+ at vi søger om barsels- og sygedagpengerefusion for dig gennem NemRefusion. Kontakt os gerne for yderligere information.


OFD Regnskab

bogførings- og regnskabsassistance af DSMs regnskabskonsulent, Claus Vestermark. Kontakt Claus og hør nærmere på tlf. 24 78 28 85 eller cve@danskeslagtermestre.dk.


Kontakt OfD og hør nærmere

 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY