JULEOST 2017

Juleost

OSTEHANDLERFOReningens juleost 2017

Udviklet i samarbejde med Mammen Mejerierne

Ostehandlerforeningens juleost er en blød og cremet skæreost, som lancerers i 2 udgaver. En mellemlagret udgave, som er lagret i 15 – 18 uger og en lagret udgave, som er lagret i ca. 75 uger. Den mellem-
lagrede udgave er en ost med en, let syrlig, aromatisk og karakteristisk smag hvorimod den lagrede har en mere udpræget smag. Bygningen af osten består af få til mange jævnt fordelt huller som er ensartede i hele osten. 

Den erfarne ostekender har krav på en særlig god ost til julebordet. En ost der er kræset særligt for. Derfor har Mammen Mejerierne i samarbejde med ostehandlerforeningen lavet denne juleost. Ostene er lagret på tempererede ostelagre i Mammen.  

Mammen Mejerierne A/S er Danmarks næststørste mejeri målt på mælkemængde direkte fra danske landmænd. Hos hovedsædet i den jyske by Mammen nær Bjerringbro produceres et bredt udvalg af gode danske oste, som sælges gennem ostehandlere og detailhandlen i Danmark. 

Vores mission er at producere og sælge oste af en helt unik kvalitet - en kvalitet som opnås gennem en blanding af erfarne medarbejdere, gamle håndværkstraditioner og de nyeste og mest innovative produktionsmetoder.

Flere af Mammen Mejeriernes oste er igennem tiderne præmieret
med udmærkelse ved landsdækkende faglige konkurrencer.

Mammen

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY